Piureul de mango natural și concentrat este utilizat într-o varietate de produse finite, cum ar fi sucuri, smoothie-uri, sucuri mixte, nectaruri, alimente pentru bebeluși, gemuri, preparate din fructe și umpluturi pentru produse de patiserie, iaurt și înghețată.
Piureurile diferă semnificativ de sucuri, deoarece toate etapele de procesare implică o pulpă foarte vâscoasă, ceea ce reprezintă o provocare completă pentru echipamentul utilizat. Echipamentul complet SRAML pentru procesarea fructelor, de la benzi transportoare de sortare la unități de dezpietrire-pulper și linii de umplere, este indispensabil în procesarea mango-ului în piure vâscos neted de înaltă calitate.
Mango-urile complet mature, chiar și moi, dar nu prea coapte, nu sunt de obicei extrase ca suc presat, ci mai degrabă ca piure. După sortare și spălare, mango-urile sunt trecute prin dezpietrirea-pulper pentru a fi îndepărtate sâmburele, pielița și fibrele, iar piureul dezpietrit este redus la un piure consistent. Prezența substanțelor amare în coajă necesită o îndepărtare completă a cojii din piure, care se realizează cu ajutorul unui rotor special și a unei site a dezpietritorului SRAML.
Mango-urile pot fi încălzite înainte de a fi depulpate, facilitând procesul de depulpare, reducând oxidarea și stabilizând caracterul tulbure. Pentru a maximiza eficiența depulpării, depulparea se aplică în două etape. În acest moment, piureul poate conține aer și trebuie trecut printr-un dezaerator pentru a-i păstra culoarea și aroma. Piureul de mango poate fi omogenizat pentru a crește vâscozitatea.
Soluțiile de procesare a mango-ului SRAML asigură că piureul este tratat cât mai delicat posibil pentru a obține maximum - și cele mai bune rezultate - din fruct.

Componenta liniei:
- Echipament pentru spălarea fructelor
- Echipament pentru obținerea pulpei din fructe
- Instalații de umplere manuală a sticlelor
- Echipamente de umplere Bag in Box