Fermentatoarele pentru must sunt utilizate pentru macerarea și fermentarea soiurilor de struguri albi și roșii.
Extracție ridicată de culoare, arome și taninuri din pielițele strugurilor
Mantă dublă de răcire/încălzire, care permite încălzirea sau răcirea mustului, asigurând astfel fermentarea controlată a mustului și stabilizarea vinului
Utilizare multifuncțională – pentru macerare și pentru depozitarea vinului
Caracteristici principale:
Picioare sudate, reglabile
Fund înclinat 5%
2 mantale de răcire
4 × racorduri ½’’ pentru răcire/încălzire
Gură de vizitare dreptunghiulară 530 × 400 mm
Evacuare totala cu robinet cu bilă DN65
Evacuare partiala cu robinet cu bilă DN50
Termometru
Robinet de probă DN15
Gură de vizitare superioara Ø385 mm + supapă de aerisire DN50
2 × racord pentru gaz inert ½’’
Suport pentru scară
Cilindru pneumatic
Piston
Panou de comandă
Plăcuță de identificare
La cerere:
Pompă Ebara sau Liverani EP Minor
Fitinguri și suport pentru pompă
Dispersor cu tub
Sită filtrantă detașabilă
Fund plat inclinat 8%
Indicator de nivel
Robinet cu bilă sau fluture – DN, WG, garolla, TC, macon
Fiting pentru agitator
Uși de vizitare suplimentare ovale sau dreptunghiulare