Piure de fructe cu semințe

Cod furnizor: 078

Piureurile naturale și concentrate de fructe semințoase sunt utilizate într-o varietate de produse alimentare finite, cum ar fi smoothie-uri, sucuri mixte, nectaruri, alimente pentru bebeluși, gemuri, preparate din fructe și umpluturi pentru produse de patiserie, iaurt și înghețată.

Piureurile diferă semnificativ de sucuri deoarece toate etapele de procesare implică o pulpă foarte vâscoasă, ceea ce reprezintă o provocare completă pentru echipamentul utilizat. Echipamentul complet de procesare a fructelor SRAML, de la benzi transportoare de sortare la pulpatoare și linii de umplere, este exact ceea ce aveți nevoie pentru a procesa fructele semințoase în piureuri de înaltă calitate, indiferent dacă manipulați mere, pere, nashi sau gutui.

Pentru a pregăti fructele semințoase pentru pulpare, se poate folosi o moară cu răzătoare pentru a le măcina într-un piure fin, care este trecut printr-un finisor de pulpare și redus la un piure lichid fără semințe, coajă și fibre.

Pentru a maximiza eficiența pulpei, pulparea se aplică în două etape. În acest moment, piureul poate conține aer amestecat și trebuie să treacă printr-un dezaerator pentru a păstra culoarea și aroma fructului proaspăt. Piureul poate fi omogenizat pentru a crește vâscozitatea.

Soluțiile SRAML pentru procesarea fructelor asigură că piureul de fructe semințoase este tratat cât mai delicat posibil pentru a obține maximum - și cele mai bune rezultate - din fruct.

 

Componenta liniei:

 - Sistem de basculare

 - Bandă transportoare

 - Echipament pentru spălarea fructelor

 - Bandă transportoare

 - Tocător pentru fructe

 - Pompă cu rotor eliptic pentru piureul de fructe

 - Echipament pentru obținerea pulpei din fructe

 - Filtru cu autocurățare

- Rezervor pentru suc

- Pasteurizator

- Instalații de umplere manuală a sticlelor

 - Echipamente de umplere Bag in Box

 - Dezaerator

 - Bazin de răcire

 - Omogenizator