Producția de suc de roșii a cunoscut o cerere crescută datorită beneficiilor și atributelor produsului pentru sănătate, la fel ca și tehnologia de fabricare a sucurilor care o însoțește.
Echipamentul de procesare a roșiilor SRAML, special conceput pentru producerea de suc de roșii, vă ajută să efectuați toate etapele de procesare cu o eficiență maximă, asigurând o manipulare rapidă și sigură a materiei prime sensibile pentru a obține excelența produsului.
Puține legume sunt mai ușor de prelucrat decât roșiile sau mai potrivite pentru o gamă largă de produse și amestecuri de suc. Curățarea sau îndepărtarea miezului nu este necesară, dar, în funcție de produsul finit, roșiile primesc fie o pauză rece, fie una caldă la stoarcere. În timpul pauzei calde, roșiile întregi sunt măcinate și încălzite imediat pentru a inactiva enzimele, în timp ce pauza rece implică măcinarea imediată, urmată de stoarcerea rapidă pentru a păstra mai multă aromă.
Piureul de roșii măcinat este trecut printr-o mașină de prelucrat a pulpei pentru a separa pielița și semințele și redus la un lichid cu un finisor cu palete, urmat de filtrare pentru a îndepărta orice semințe sau particule de pieliță rămase. În acest moment, piureul poate conține aer amestecat și trebuie să treacă printr-un dezaerator pentru a păstra culoarea și aroma roșiilor proaspete. Piureul poate fi omogenizat pentru a crește vâscozitatea.
Indiferent de complexitatea procesului sau a fabricii dumneavoastră de producție, specialiștii noștri lucrează îndeaproape cu clienții pentru a dezvolta soluția perfectă pentru fiecare fază de procesare.

Componenta liniei:
- Echipament pentru spălarea fructelor
- Elevator cu tocător și spălător JTM
- Pompă cu rotor eliptic pentru piureul de fructe
- Echipament pentru obținerea pulpei din fructe
- Instalații de umplere manuală a sticlelor