Tehnologia de producere a sucului de roșii

Cod furnizor: 098

Producția de suc de roșii a cunoscut o cerere crescută datorită beneficiilor și atributelor produsului pentru sănătate, la fel ca și tehnologia de fabricare a sucurilor care o însoțește.

Echipamentul de procesare a roșiilor SRAML, special conceput pentru producerea de suc de roșii, vă ajută să efectuați toate etapele de procesare cu o eficiență maximă, asigurând o manipulare rapidă și sigură a materiei prime sensibile pentru a obține excelența produsului.

Puține legume sunt mai ușor de prelucrat decât roșiile sau mai potrivite pentru o gamă largă de produse și amestecuri de suc. Curățarea sau îndepărtarea miezului nu este necesară, dar, în funcție de produsul finit, roșiile primesc fie o pauză rece, fie una caldă la stoarcere. În timpul pauzei calde, roșiile întregi sunt măcinate și încălzite imediat pentru a inactiva enzimele, în timp ce pauza rece implică măcinarea imediată, urmată de stoarcerea rapidă pentru a păstra mai multă aromă.

Piureul de roșii măcinat este trecut printr-o mașină de prelucrat a pulpei pentru a separa pielița și semințele și redus la un lichid cu un finisor cu palete, urmat de filtrare pentru a îndepărta orice semințe sau particule de pieliță rămase. În acest moment, piureul poate conține aer amestecat și trebuie să treacă printr-un dezaerator pentru a păstra culoarea și aroma roșiilor proaspete. Piureul poate fi omogenizat pentru a crește vâscozitatea.

Indiferent de complexitatea procesului sau a fabricii dumneavoastră de producție, specialiștii noștri lucrează îndeaproape cu clienții pentru a dezvolta soluția perfectă pentru fiecare fază de procesare.

Componenta liniei:

 - Sistem de basculare

 - Bandă transportoare

 - Echipament pentru spălarea fructelor

 - Bandă transportoare

 - Elevator cu tocător și spălător JTM

 - Pompă cu rotor eliptic pentru piureul de fructe

 - Schimbător de căldură

 - Echipament pentru obținerea pulpei din fructe

 - Filtru cu autocurățare

 - Rezervor pentru suc

 - Dezaerator

 - Omogenizator

 - Pasteurizator

 - Instalații de umplere manuală a sticlelor

 - Echipamente de umplere Bag in Box

 - Bazin de răcire